fbpx Истории - Кашон от harmonica

Този уеб сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете, можете да научите повече тук. Разбрах

Кризата, пред която сме изправени сега, е само едно от измеренията на по-голямата криза, продължаваща вече доста време – говорили сме си много за топящото се биоразнообразие, топящите се ледници, топящото се доверие на хората към индустриално произведената храна.

Днешната криза дойде...

Ето как можем заедно да отброим оставащите дни до Коледа

Кашон от harmonica е лесен и удобен начин да се заредим с добра храна в офиса или да пларнираме вкусно меню за събитие, парти или Рожден ден.

Предпочитанията на децата към определени храни не са въпрос на случайност или късмет. Не са само въпрос и на генетично предразположение или еволюционна даденост. Чрез своето хранене майката може да възпита у детето обич към добрата, разнообразна и здравословна храна още преди раждането.

Ето какво можем заедно да подкрепим през декември.

Ето какво можем заедно да подкрепим през октомври.

Есента чука на вратата! А с нея идват и редица изпитания за нашата имунна система. Уязвими сме, защото времето се променя и застудява, за което ни е нужно време да се адаптираме. 

Ето нашите съвети за храни, на които можем да наблегнем за да подкрепим имунитета на нас и децата ни през...

Harmonica, Фондация „За Нашите Деца“ и всички вие събираме сили за да правим повече добро!

Недотам добрата слава на яйцата е абсолютно незаслужена. Според водещите нутриционисти всъщност те са съвършената храна – белтък и жълтък са съчетани идеално в нискокалорично, богато на витамини, минерали и всякакви благини чудо. На всичкото отгоре, супер лесно се готвят. Кратко, точно, ясно:...

Страници

Обратно горе