Този уеб сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете, можете да научите повече тук. Разбрах

Партньори

За да можем да реализираме нашите цели и мечти, най-важното нещо са хората – хората в нашата организация, партньорите и съмишлениците ни. В основата на всичко е мотивацията и действията на всички в тази екосистема. Затова, ето малко за нея :

Time Heroes

TimeHeroes е най-голямата платформа за доброволчество в България. Мястото, където можеш да намериш кауза за твоето време и умения в твоя град.

Прочети още

TimeHeroes е платформа за доброволчество и правене на добро. На повече добро.

Тук ще намериш идеи как да превърнеш времето и уменията си в суперпозитивна сила.

Защото си герой. Даже и да не го знаеш още.

Защо сме TimeHeroes?

Защото най-ценният ресурс на един човек е времето (плюс уменията, знанията и способностите). А щом искаш да помогнеш, значи си герой. Не от тези, които летят и убиват лошите, а от тези, които правят света по-добър стъпка по стъпка.

timeheroes.org

Скрий

Bio Agros

Гръцките ни колеги, които са едни от най-големите търговци на био храни.

Прочети още

За 25 години ние сме една от най-големите и водещи гръцки органични хранителни фирми, предлагащи на потребителите висока хранителна стойност.

Ние имаме значителен опит в областта на органични хранителни продукти и непрекъснато да се развиваме чрез научни изследвания и нови продукти.

Ние проучваме тенденциите и сме много стриктни при избора на суровини и контрол на качеството.

Нашата цел е, нашите продукти да отговарят на нуждите на съвременния живот и да имат благоприятен ефект върху човешкото тяло, чрез подобряване на качеството на живот на потребителите като цяло.

bioagros.gr/

Скрий

Биомаг

В Биомаг над 98% от продуктите на рафтовете са с проверен сертификат за биологично земеделие.

Прочети още

Магазин за Био храни.
В Биомаг над 98% от продуктите на рафтовете са с проверен сертификат за биологично земеделие. Между 1-1,5% от продуктите са натурални, нямат парабени и други вредни вещества в състава, но нямат сертификат, на което се дължи по- достъпната им цена. Вярваме, че здравето и енергията на всеки от нас са директно свързани с това, което ядем. Ако то е продукт на интензивно, монокултурно и химично производство, няма как да сме добре. Вярваме в принципите на биологичното земеделие и сме убедени, че това е единственият устойчив начин да се произвежда вкусна и пълноценна храна. Затова избираме за рафтовете на магазините ни само изключителни продукти, чисти и вкусни.

biomag.bg/

Скрий

Горичка

Горичка е основана през 2006 от Магдалена Малеева като инициатива за популяризиране на идеята за устойчиво развитие в контекста на екологична криза.

Прочети още

Горичка е основана през 2006 от Магдалена Малеева като инициатива за популяризиране на идеята за устойчиво развитие в контекста на екологична криза.

Големите теми, които ни вълнуват, са промените в климата, изчерпването на ресурсите, загубата на биоразнообразие, промяната на средата и качеството ни на живот.

Ние вярваме, че основните решения на тези проблеми вече съществуват и е въпрос на време да бъдат приложени.

За да бъдат приложени, е необходима промяна в начина на мислене на хората, които взимат важните решения, а за това е необходима промяна в обществените нагласи и стереотипи спрямо тези решения.

Затова съществуваме.

gorichka.bg

Скрий

Малееви тенис клуб

В началото на 2005г. на бул. Никола Вапцаров в квартал Лозенец, непосредствено до София ленд, отваря врати Тенис клуб Малееви.

Прочети още

В началото на 2005г. на бул. Никола Вапцаров в квартал Лозенец, непосредствено до София ленд, отваря врати Тенис клуб Малееви. Той е създаден от и е собственост на известната спортна фамилия, донесла най-големите тенис успехи на България, сестрите Мануела, Катерина и Магдалена Малееви и майка им Юлия Берберян.

Амбицията на Малееви е да създадат удобно и приятно място за хора от всички възрасти, за цялото семейство. Дори малките деца имат своето място в Клуба с игрална площадка.

Това е и едно от малкото места в България, където боклукът се хвърля разделно. Има отделни кошчета за пластмаса, която се събира и се рециклира.

С услугите и възможностите, които предлагаме на конкурентни цени, тенис клуб „Малееви“ е уникално съоръжение не само за нашата страна, но и в световен мащаб. Той с бързи темпове се превръща в предпочитано място за спортни и делови срещи.

maleevaclub.com/

Скрий
Обратно горе