Този уеб сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете, можете да научите повече тук. Разбрах

Как работи?

Кашон от harmonica e лесен и удобен начин да пазаруваме отговорно и да се храним с истинска храна. В дългите си години на работа с най-добрите производители, ние от harmonica решихме, да направим добрата храна още по-достъпна за градския човек.Избрали сме продукти, за които знаем всичко. Без компромиси.

Тук можете да пазарувате, както в стандартен онлайн магазин, но можете и да зададете продуктите, които желаете за регулярна доставка. По този начин всяка седмица ще получавате Кашон с добра храна, като можете да променяте и добавяте продукти по избор (до 60 часа преди доставката). Или пък да отказвате дадена доставка, ако не сте си вкъщи.

За да ви помогнем сме избрали и готови Кашони, пълни с разнообразни продукти. Всяка седмица ще ви предлагаме и специални оферти с продукти, със специални цени, за абонатите ни. Ние се грижим да подберем най-добрите продукти, с които да ви заредим за седмицата. Също така, можете и сами да направите свой собствен Кашон, според вашите предпочитания.

Пример - Базисен готов Кашон.

Ето накратко какви са опциите:

Ето и един пример. Как пазарува нашият приятел Иван -> 

1. Кисело мляко, сезонни плодове и зеленчуци, шунка, яйца, масло и хляб - всяка седмица.

2. Сирене, кашкавал, лютеница и цяло пиле - всеки две седмици.

3. Лаврак, бяло вино и сладко от зелени смокини - само веднъж.

Така в крайна сметка Иван ще получи всички изброени продукти на следващата доставка. При втората доставка ще получи само продуктите с регулярност всяка седмица, а при третата доставка - тези с регулярност всяка седмица и всеки две седмици.И така докато не промени или спре поръчката си.

През това време, той може да влезе на сайта и да промени поръчката си или да добави още нещо (минимум 60 часа преди доставката), което е пропуснал - например Готов Кашон с Рецепта - Rogan Josh, с който да сготви една супер вечеря през седмицата.

Обратно горе