Този уеб сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете, можете да научите повече тук. Разбрах

Доставка за страната

Кашон от harmonica вече може да се поръча в цялата страна! 

Кашонът, който сте поръчали се изпраща към вас в деня, който сте избрали при поръчката на вашия Кашон. Тоест, ако сте избрали ден "сряда от 13:00-15:00", това е моментът, в който ще пуснем вашия Кашон към куриера. Той трябва да е при вас на другия ден.

Промени по вашия Кашон можете да направите до 14:00 ч. в деня на изпращане.

Поради наличието на продукти, които изискват хладилно съхранение, включваме термоизолиращи чанти - ако сте поръчали такива продукти. Цената на една чанта е 2.50 лв. и е за сметка на на клиента. Ако, въпреки това не искате да използваме термо чанта, трябва да го напишете във формата за бележка при поръчката.

Ще доставим вашия Кашон до офис на Еконт или Спиди при следните условия:

  • Ще изберем най-близкия до вас офис на Speedy, спрямо адерса, който сте задали при поръчката. Ако желаете друг офис на Speedy, трябва да го запишете в полето за бележка във формата за поръчка. Ако желаете доставка до адрес, моля, упоменете го в полето за бележка във формата за поръчка. Ние ще се свържем с вас, за да потвърдим поръчката и детайлите. Вашият Кашон ще пристигне на следващия ден - след деня, който сте задали във формата за поръчка.
     
  • Доставката за страната е 3,99 лв. за поръчки до 70 лв. и безплатна за поръчки над 70 лв.
     
  • Ако искате вашия Кашон да дойде на адрес, ще начислим допълнително 2,99 лв.

 

 

 

Обратно горе