Този уеб сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете, можете да научите повече тук. Разбрах

Доставка за страната

Кашон от harmonica вече може да се поръча в цялата страна! 

Кашонът, който сте поръчали се изпраща към вас в деня, който сте избрали при поръчката на вашия Кашон. Тоест, ако сте избрали ден "сряда от 13:00-15:00", това е моментът, в който ще пуснем вашия Кашон към куриера. Той трябва да е при вас на другия ден.

Поради наличието на продукти, които изискват хладилно съхранение, включваме термоизолиращи чанти - ако сте поръчали такива продукти. Цената на една чанта е 2.50 лв. и е за сметка на на клиента. Ако, въпрерки това не искате да използваме термо чанта, трябва да го напишете във формата за бележка при поръчката.

Доставките са със Speedy - като предлагаме следните условия:

Стандартно - до офис на Speedy:

Ще изберем най-близкия до вас офис на Speedy, спрямо адерса, който сте задали при поръчката. Ако желаете друг офис на Speedy, трябва да го запишете в полето за бележка във формата за поръчка. Ако желаете дотавка до адрес моля упоменете го в полето за бележка във формата за поръчка. Ние ще се свържем с вас, за да потвърдим поръчката и детайлите. Вашият Кашон ще пристигне на следващия ден - след деня, който сте задали във формата за поръчка.

Цени:

До 3 кг. - 3.49 лв.

До 10 кг. - 5.49 лв.

До 20 кг. - 9.99 лв.

Над 20 кг. - по тарифите на Speedy с включена отстъпка. 

Доставка до адрес - +2.99 лв. 

Обратно горе