Този уеб сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете, можете да научите повече тук. Разбрах

Доставка за София

Ние доставяме Кашона в избрания от вас ден и час, на избрания адрес. Безплатно. Минималната поръчка е 30 лева и за момента е само за София. 

Можете да започнете с Готов Кашон, с подбрани продукти и да добавите каквото пожелаете от продуктовия каталог или да направите Кашон изцяло по ваш избор.

Имаме две възможности за доствака – регулярна и еднократна. Чрез продуктовия каталог и количката, можете да задавате колко често искате да получавате вашия Кашон и всеки отделен продукт.

Следователно, ако зададете „Всяка семица“ на няколко пордуктa и „Само веднъж“ на останалите продукти, ще получите всички пoръчани продукти при следващата доставка, а при по-следващата само тези, които сте обозначили с „Всяка седмица“. По подразбиране денят и часът на доставка остават едни и същи за всяка следваща доставка. Ако желаете да ги промените можете да го направите от профила си.

Разбира се, можете да правите каквито искате промени по заявката си до 2 дни преди доставката, чрез профила си на сайта. Можете да променяте продукти, адреси, регулярности, да слагате на пауза своите достваки или да прекратите следващите достваки.  

При всяка следваща доставка можете да върнете Кашона, за да можем да го рециклираме или да го използваме отново. Насърчаваме, да дадете втори живот на Кашона и опаковките. Мислете креативно :)

Обратно горе