fbpx Въпроси и отговори - Кашон от harmonica

Този уеб сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете, можете да научите повече тук. Разбрах

Всички продукти ли са БИО сертифицирани?

Всичките продукти на harmonica преминават през стриктен процес на био сертифициране и са с доказан биологичен произход.

Имам проблем с някой продукт или услуга. Какво да направя?

Ние искаме всички да са доволни от нашите услуги. Затова можете да се свържете с нас на - 0882277191, kashon@harmonica.bg или на чата в сайта, а ние ще направим всичко възможно да разрешим проблема по най-добрия начин.

Как да направя Кашон с продукти по мой избор?

Чрез секция "продукти" можете да направите един или повече кашони. За целта трябва да изберете желаните продукти и колко често искате да получавате всеки един от тях. Така продуктите автоматично се групират в различни кашони, които получавате с различна регулярност.

Как да направя промени по своя Кашон?

Промени по бъдещи поръчки могат да се правят до 10:00 ч. в деня на доставката. В профила си на сайта можете да видите следващите си поръчки - в секция "моите кашони" и да добавяте или премахвате продукти. Миналите си поръчки можете да видите - в секция "минали доставки".

Как работят седмичните предложения?

Седмичните предложения са препоръка на хармоника за сезонн или специални продукти. Препоръките ни се обновяват всяка седмица.

Какво да правя, ако няма да мога да бъда на адреса за доставка в посоченото време?

Молим всеки, който е възпрепятсван и не може да приеме поръчката си, да ни се обади на телефон: 0882277191 или на мейл kashon@harmonica.bg или на чата в сайта.

Какво са Готови Кашони и мога ли да променям съдържанието им?

Готовите Кашони са нашите подбрани предложения с добра храна. Те са фиксирани и не могат да се променят, но можете да добавите каквото поискате от продуктовия каталог. 

Какво са Кашони с рецепти?

Кашоните с рецепти са нашите предложения за една супер вечеря или обяд, които да сготвите сами вкъщи. Доставяме ви нужните продукти и рецепта за приготвянето им. Bon appetit!

Мога ли да поръчам различни Кашони за различни адреси?

Да можете. Трябва да конфигурирате различните кашони като различни поръчки. Тоест, правите един Кашон, задавате му регулярност и го поръчвате. След това правите втория, като задавате различен адрес и го поръчвате. Много хора поръчват Кашони като подарък или за своите родители и деца.

Можете ли да ми доставяте Кашона два пъти в седмицата?

Да възможно е. Трябва да направите две отделни поръчки с регулярност „всяка седмица“

Така ще получите два Кашона на определните от вас адреси и часови слотове.

Поръчвам почти всяка седмица, но не искам да заявявам регулярна доставка. Какви са ми опциите?

Целим услугата, която предлагаме да е максимално удобна за всеки и да се съобразим с личните му предпочитания. За тези, които искат да поръчват от време на време определени продукти, които харесват имаме опцията "Поръчай отново" на поръчка, която са поръчали преди. Тази функция е достъпна от менюто в профила на сайта - "минали поръчки" и чрез нея можете да напълните Кашон със същите неща, които сте поръчали преди, без да ги търсите из продуктовия каталог. Разбира се, след копирането на поръчката ще можете да я променяте или да добавяте.

Обратно горе
Кашон подарък