fbpx Общи условия - Кашон от harmonica

Този уеб сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете, можете да научите повече тук. Разбрах

Общи условия

1. Общи условия 

Общите условия на уебсайта kashonharmonica.bg и настоящите Общи условия важат за Ваучер-подарък от Био България ООД, закупен в онлайн магазин на Био България ООД с уеб адрес www.kashonharmonica.bg. При покупката на Ваучер-подарък от Био България ООД, вие приемате Общите условия на сайта и настоящите Общи условия. Био България ООД си запазва правото да тълкува, променя или прекратява Общите условия без предизвестие. Актуализираните Общи условия винаги ще бъдат публикувани на kashonharmonica.bg

2. Използване

Ваучер-подарък от Био България ООД може да се използва само веднъж в онлайн магазина на Био България ООД с уеб адрес www.kashonharmonica.bg. Можете да използвате Ваучер-подарък от Био България ООД, за да платите пълната или частичната стойност на избрания(те) от вас продукт(и). Ако стойността на покупката онлайн надвишава стойността на Ваучера-подарък от Био България ООД, можете да използвате допълнителен метод на доплащане, за да завършите покупката. Ако стойността е по-ниска от подаръчния ваучер, не можете да получите разликата като сума в брой или по банков път. Не можете да използвате остатъчната сума за друга покупка от Био България ООД, в рамките на подадения срок на валидност на ваучера. 

3. Валидност

Ваучер-подарък от Био България ООД е валиден за срок от 3 месеца от датата си на издаване. При изтичане на срока на валидност, Ваучер-подарък от Био България ООД не може да се използва за покупка, повторно активиране или връщане на неизползвания остатък. 

Подаръчните ваучери са валидни за употреба само от своя получател, чието име трябва да е въведено във ваучера. 

4. Връщане на стока

Ако искате да върнете Ваучер-подарък от Био България ООД, моля, свържете се с нас на имейл: kashon@harmonica.bg

5. Ограничена отговорност

Био България ООД не носи отговорност за Ваучер-подарък от Био България ООД след тяхното активиране, които впоследствие биват изгубени, откраднати, деактивирани или повредени.

6. Политика за поверителност

Био България ООД действа като страна, която носи отговорност за всички предоставени от вас лични данни на Био България ООД. Био България ООД има политика за поверителност, в която е указан начина за обработка и защита на личните ви данни. Пълна информация за нашата Политика за поверителност можете да откриете тук.

7. Информация за компанията

БИО БЪЛГАРИЯ ООД 

Седалище: бул. Никола Петков, 55 - А

София 1000, България

БУЛСТАТ: 131093046

Обратно горе
Кашон подарък