fbpx Каузите, които заедно можем да подкрепим - Кашон от harmonica

Този уеб сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете, можете да научите повече тук. Разбрах

Каузите, които заедно можем да подкрепим

Този месец. И не само.

Освен за доставка на вкусна и чиста храна, Кашон от harominca продължава да е чудесен и за пренасяне на добрини. Какви вкусни продукти ще откриеш в твоя Кашон решаваш ти. Твое е и решението дали и как ще ни го върнеш при следващата доставка - в добро състояние, за да го използваме отново, или още по-добре - с дарения за някоя от каузите, които заедно можем да подкрепим.

Разгледай ги и прецени коя или кои от тях можеш да подкрепиш. Подготви даренията и ги предай при следващата доставка на твоя Кашон. Ние ще се погрижим за всичко останало.

Дарения за първата кауза се приемат до набавяне на всичко необходимо, но не по-късно от 14 февруари. Другите две бяха част от коледната ни инициатива. за отброяване на дните до празника с жестове в подкрепа на смислени каузи. Благодарим отново на всички за подкрепата им към каузите и че се включиха в осъществяването на идеята, като дариха с подаръци и радост тези, които най-много се нуждаят от тях. Имаше много играчки, а също така и материали за рисуване и санитарни консумативи.

И тъй като правенето на добро е добра идея по празниците, и не само, заедно можем да подкрепим тези и други каузи и през останалото време на годината.

Можеш да дариш и на Timeheroes Микрофонда, който подпомага десетки каузи из цяла България

-- Timeheroes Микрофонд --

1. Помогни за оборудването на готварска работилница за деца във Варна

Мисията на варненското сдружение "Милосърдие за теб" е да подкрепя деца от най-уязвимите социални групи в тяхното образование и личностно развитие.

Със средства от фонд "Социална закрила" сдружението вече е обзавело с всички необходими мебели новия си социален център и чисто новата си кухня. Остава да се оборудват само с нужните готварски съдове и дребен кухненски инвентар и малките кулинари могат да запретват ръкави.

Дарения се приемат до набавяне на всичко необходимо, но не по-късно от 14 февруари. При набавяне на всяко нещо от списъка, информацията в мисията ще се актуализира.

Прочети повече на сайта на TimeHeroes и виж списък с всичко необходимо.

2. Подкрепи с материали арт работилница за младежи от домове.

Материалите за работа се изчерпват светкавично и се набират целогодишно, затова можеш да се включиш с каквото и когато имаш възможност. Ето списък с най-необходимото:

- текстилни бои – най-вече черно и бяло;

- четки за рисуване – плоски, различни размери;

- гъбички, тампончета и валячета;

- шаблони за отпечатване;

- тениски и потници – предимно бели, размер S, M и L (децата са на 14 – 17 г.)

Важно уточнение за тениските – ако не са нови или купени от магазините за дрехи втора употреба, трябва да са минали химическо чистене и да приложиш бележката, иначе няма как да ги приемат.

Прочети повече на сайта на TimeHeroes.

3. Дари санитарни материали на училище за талантливи деца в неравностойно положение

Училище по изкуства и занаяти “Димитър Екимов“ в село Русалия развива уникален, нов подход към образование на деца в неравностойно положение. На пълен пансион в училището растат и се обучават 25 талантливи деца от крайно бедни семейства. Изкуството е силно застъпено в учебната програма, а екип учители, ментори и психолог се грижат ежедневно за своите възпитаници.

Дарения се набират целогодишно, може да се включваш с каквото и когато имаш възможност.

Можеш да им помогнеш да посрещнат неочакваните проблеми, като изпратиш хигиенни материали и консумативи, от които винаги има нужда и свършват бързо:

- тоалетна хартия;

- сапун;

- почистващи препарати – за тоалетна, за прозорци, за под;

- дезифенктанти – за пране, за ръце, за под, за кухненско помещение;

- препарати за миене на съдове;

- таблетки за миялна машина;

- прах за пране;

- чували за смет – от 30, 60 и 120 л;

- конци за бърсалки за под;

- мопове

Прочети повече на сайта на TimeHeroes.

Коментари

Обратно горе