fbpx КАУЗИ: декември - Кашон от harmonica

Този уеб сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете, можете да научите повече тук. Разбрах

КАУЗИ: декември

Ето какво можем заедно да подкрепим през декември.

Необходимо е да приготвите даренията и да ги дадете при следваща доставка на вашия Кашон. Или да се включите в някоя от доброволческите ни каузи като се запишете чрез сайта на Timeheroes.

Можете да дарите и на Timeheroes Микрофонда, който подпомагането на десетки каузи из цяла България

-- Timeheroes Микрофонд --

1. Дари книга, игра или рисувателни материали за пациентите в УСБАЛО

Под мотото "Оздравей с книга" Университетската специализирана болница за активно лечение по онкология (УСБАЛО) в София започва дарителска акция, чиято цел е оборудването на библиотека за пациентите.

Помогни престоят и лечението в болницата да бъдат по-леки и приятни с:

- книги - художествена литература, съвременна и класика;

- списания - за наука, икономика, култура, здраве и настроение;

- настолни игри - шах, табла, карти, "Не се сърди, човече!", "Монополи", пъзели и др.

- материали за рисуване (арт терапия) - блокчета, бои, пастели и моливи.

Не е необходимо нещата да са нови, стига да са добре запазени.

Ако събраните до края на декември книги се окажат повече от 500, УСБАЛО се ангажира да ги предостави и на други лечебни заведения в София и в страната.

Прочетете повече на сайта на Timeheroes.

Harmonica, Фондация „За Нашите Деца“ и всички вие събираме сили за да правим повече добро!

Важно е!

С нашите партньори от фондация „За Нашите Деца“ помагаме на малки деца, които са лишени от истински дом и семейство. Искаме да им дадем шанс за пъстро детство в Детска къща – място, в което , като обучени специалисти полагат грижи за тях и ги карат да се чувстват сигурни, обичани и желани.

Лесно е!

Лесно можем заедно да  помогнем. До 25-ти декември можете направите дарение чрез нашия сайт или при доставката на вашия Кашон. Ние от harmonica ще дарим още толкова, колкото вие сте дарили, за да можем да мултиплицираме ефекта! Трябва просто да добавите дарението като поръчка във вашия Кашон или да помолите куриера при доставка. Ще издадем сертификат на всеки дарител.

Защо има смисъл?

Фондация „За Нашите Деца“ създава Детска къща през 2016 год. с изключителната подкрепа на корпоративни и индивидуални дарители. Тя е истински дом, в който екип, подкрепян от доброволци и различни специалисти, се грижи за до 6 бебета, които очакват да бъдат осиновени, върнати в родното си семейство или настанени в приемно семейство.

Поради различни причини тези деца не могат да бъдат отглеждани от биологичните си родители, а осиновяването или настаняването в приемно семейство могат да бъдат дълъг и сложен процес, по време на който изоставените деца са застрашени от настаняване в институция. Престоят в Детска Къща е алтернатива на живота в дом за изоставени деца. В Къщата бебетата получават пълноценна грижа, внимание и много обич, а периодичните прегледи от страна на психолози и специалисти по ранна детска интервенция гарантират, че ще бъдат констатирани навреме всички отклонения в развитието, за да бъдат взети мерки.

За да бъде обезпечено функционирането на Детска къща, фондацията разчита на помощта на дарители. Освен от средства, Къщата има нужда от детски пелени, адаптирано мляко, пюрета, каши, козметика.

Всяка подкрепа е ценна и ние я приемаме с радост и благодарност! Всеки приятел и дарител на Детска къща става неизменна част от живота на нашите деца, чието детство е помрачено от раздяла.

 

Дарете и променете живота на дете в беда! Защото всяко дете в България заслужава да расте обичано и подкрепяно в семейство!

Заяви в сайта и плати с карта или в брой при доставката на твоя Кашон. Всеки дарител ще получи сертификат за дарение в рамките на 7 дни.

Дари 10 лв.  

Дари 20 лв.

Дари 50 лв. 

 

Кампанията стартира от 25.09.2017 до 25.12.2017. Всички дарения от потребителите на Кашон от harmonica ще бъдат приети от нас и в последствие прехвърлени на фондация "За нашите деца". Ние ще предоставим още толкова пари* в подкрепа на каузата Детска Къща.

*може да има ограничения в размера на сумата, която Кашон от harmonica предоставя от своя страна.

Коментари

Обратно горе