Този уеб сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете, можете да научите повече тук. Разбрах

Агнешко по поръчка до 14.12

За вкусна Коледна трапеза - отново събираме поръчки за чисто, вкусно и висококачествено агнешко месо от ферма Верила, порода Ил дьо Франс. 

Приемаме вашите поръчки по имейл до 14-ти декември.

Ще доставим поръчката в четвъртък или петък идната седмица (20-21 декември)

kashon@harmonica.bg // 0882277191

Информация относно разфасовки и цени:

Пакет бут (3-4 кг) - 21.50 лв/кг

Пакет плешка (2.5-3 кг) - 24.30 лв/кг

Пакет котлети (1.5-2 кг) - 42 лв/кг

Агнешки комплект (дреболии) (1-1.5 кг) - 13.00 лв/кг

Цяло агне - 21.00 лв/кг

Информация за ферма Верила и породата Ил дьо Франс:

Ферма Верила Шийп – с.Дрен, Верила

Всички животни са пасищно отглеждани и хранени без ГМО фуражи. Царевицата в диетата е заменена с овес, а породата Ил Дьо Франс е сред най-уважаваните в кулинарните среди. Месото е от млади агнета с висока мраморизация.

Стадото овце от породата Ил Дьо Франс на Верила Шийп е ситуирано и се отглежда сред чистата природа на Верила Планина в покрайнините на с. Дрен. Лятно време овцете се отглеждат на открито и за стадото са осигурени пасища с обща площ около 1500 дка. Верила Шийп е изградила кошара за стадото отговаряща на най-високите Европейски и световни стандарти с покрита площ от почти 600кв.м., а оборът към кошарата е 3 дка. Стадото овце на Верила Шийп е съставено само от чистокръвни овце, агнета и кочове от породата Ил Дьо Франс с родословие, като за тях се полагат грижи от специално обучен екип, който следи за качеството на фуража през зимните месеци.

През зимните месеци стадото се храни с окосена трева от ливадите, фуражи от местни производители и фуражни смески БЕЗ ГМО! Отделно сме засадили люцерна на площ 14 дка, която също се смесва с храната на овцете

Тучни ливади, чист въздух и кристално чиста планинска вода. Стадото овце от породата Ил Дьо Франс на Верила Шийп е ситуирано и се отглежда сред чистата и незасегната от индустриализацията природа на България – Верила Планина в покрайнините на с. Дрен, обл.Перник, обшина Радомир. В село Дрен бе изградено SOS Детско селище, което бе открито през 1995 г., с тринадесет фамилни къщи, в които са били настанени и възпитават 78 деца, от техните SOS родители именно защото е едно от природно най-чистите места в България.

Коментари

Обратно горе