fbpx За нас - Кашон от harmonica

Този уеб сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете, можете да научите повече тук. Разбрах

Ние сме Кашон. Кашон от harmonica.

Това, което бихме могли да направим за Вас е много просто - можем лесно и бързо (до 24 часа) да доставим вкусните храни на harmonica до офис, дом, каравана или където и да сте. Даваме супер отстъпки за всички поръчки и всеки месец имаме специални предложения. 

Защо го правим?

Защото ни е грижа. Искаме да Ви подкрепим в стремежа Ви да живеете по-добре и да се храните с качествена храна. Храните на harmonica са създадени с внимание към качеството на суровините, а свидетелство за това е вкусът. За вкуса не можем да Ви разкажем, трябва да опитате сами. Това, за което можем да Ви разкажем е как създаваме продуктите. Създаваме ги с грижа за здравето на хората, животните и планетата. Не използваме синтетични препарати, които вредят на живите организми и замърсяват почвата, водата и въздуха. С работата ни се стремим да намираме най-добрите решения на екологични проблеми и да предлагаме храна без компромис с качеството. 

 • Имаме и специално предложение. Регистрирайте се и ще получите:
 •  - до 15% персонална отстъпка от всички продукти,
 •  - специални оферти всеки месец с още по-големи отстъпки,
 •  - доставка за София в същия ден ако поръчате до 10 ч. сутринта,
 •  - ненадминато качество.

 

За нас е радост, че можем да правим това, което правим и че все повече хора ни се доверяват.

Очакваме ви!

 

Подарък, който всички харесват - български, отговорен и супер вкусен Кашон от Хармоника

Когато търсите качествен и отговорен подарък, доверете се на Кашон от Хармоника. В него ще откриете разнообразие от чиста българска храна за всяко предпочитание, включително био, веган, без глутен, без лактоза. И е толкова неустоимо вкусна, че можете да бъдете сигурни в едно - няма риск да бъде неизползвана или изхвърлена.

Подарете ваучер 

Защо Кашон от Хармоника?

С Кашон от Хармоника подкрепяте вашите любими хора в избора на продукти, създадени по най-добрия начин - с внимание към качеството на суровините и от биологично земеделие. Всички храни са с чисти съставки и без нищо излишно. Не използваме синтетични препарати, които вредят на живите организми и замърсяват почвата, водата и въздуха.

Как работи ваучер от Кашон от Хармоника?

С ваучер от Кашон от Хармоника подарявате безплатна поръчка от kashonharmonica.bg на избрана от вас стойност. Става лесно - чрез персонален код, който получателят може да използва в рамките на 3 месеца.

Как да закупя ваучер от Кашон от Хармоника?

1. Изберете опция “Подарете ваучер” - необходимо е да сте регистриран потребител в сайта.
2. Попълнете необходимата за ваучера информация:

 • Празнично съобщение
 • Имена на получателя
 • Избрана от вас стойност на ваучера
 • Вашите имена
 • Имейл на човека, който ще получи ваучера за подарък
 • Наименование на персонален код за отстъпка по ваш избор

3. Заплатете ваучера.
4. Ще ви изпратим подаръчния ваучер по имейл.
5. Подарете на любимия за вас човек! :)

Ваучерът важи за период от 3 месеца от датата му на издаване.

Подарете ваучер

Вземете персонална отстъпка!

При закупуване на подаръчен ваучер, получавате 10% отстъпка за вашата следващата поръчка. За да се възползвате от намалението, използвайте получения по имейл персонален код.

Нашите доволни клиенти

“Страхотни продукти, бърза доставка, прекрасно отношение!” - Ралица Бояджиева-Цветанова

Нашите доволни клиенти

Общи условия

Общи условия

1. Общи условия 

Общите условия на уебсайта kashonharmonica.bg и настоящите Общи условия важат за Ваучер-подарък от Био България ООД, закупен в онлайн магазин на Био България ООД с уеб адрес www.kashonharmonica.bg. При покупката на Ваучер-подарък от Био България ООД, вие приемате Общите условия на сайта и настоящите Общи условия. Био България ООД си запазва правото да тълкува, променя или прекратява Общите условия без предизвестие. Актуализираните Общи условия винаги ще бъдат публикувани на kashonharmonica.bg

2. Използване

Ваучер-подарък от Био България ООД може да се използва само веднъж в онлайн магазина на Био България ООД с уеб адрес www.kashonharmonica.bg. Можете да използвате Ваучер-подарък от Био България ООД, за да платите пълната или частичната стойност на избрания(те) от вас продукт(и). Ако стойността на покупката онлайн надвишава стойността на Ваучера-подарък от Био България ООД, можете да използвате допълнителен метод на доплащане, за да завършите покупката. Ако стойността е по-ниска от подаръчния ваучер, не можете да получите разликата като сума в брой или по банков път. Не можете да използвате остатъчната сума за друга покупка от Био България ООД, в рамките на подадения срок на валидност на ваучера. 

3. Валидност

Ваучер-подарък от Био България ООД е валиден за срок от 3 месеца от датата си на издаване. При изтичане на срока на валидност, Ваучер-подарък от Био България ООД не може да се използва за покупка, повторно активиране или връщане на неизползвания остатък. 

Подаръчните ваучери са валидни за употреба само от своя получател, чието име трябва да е въведено във ваучера. 

4. Връщане на стока

Ако искате да върнете Ваучер-подарък от Био България ООД, моля, свържете се с нас на имейл: kashon@harmonica.bg

5. Ограничена отговорност

Био България ООД не носи отговорност за Ваучер-подарък от Био България ООД след тяхното активиране, които впоследствие биват изгубени, откраднати, деактивирани или повредени.

6. Политика за поверителност

Био България ООД действа като страна, която носи отговорност за всички предоставени от вас лични данни на Био България ООД. Био България ООД има политика за поверителност, в която е указан начина за обработка и защита на личните ви данни. Пълна информация за нашата Политика за поверителност можете да откриете тук.

7. Информация за компанията

БИО БЪЛГАРИЯ ООД 

Седалище: бул. Никола Петков, 55 - А

София 1000, България

БУЛСТАТ: 131093046

Малко числа

2006
годината на първото ни кисело мляко
85
продукта с марка harmonica
2000
доставени Кашона
3
различни години, с три различни лютеници

Не е просто доставка на храна.

Супер качествена и вкусна храна от биологично земеделие. За цялото семейство.

Пестиш време и пари. Всеки месец нови промоции и отстъпки.

Пазарувайки помагаш. Всеки месец избираме различна кауза, която да подкрепим заедно.

Ексклузивни предложения и сезонни продукти.

Лесно и удобно седмично пазаруване, еднократно или с абонамент.

Обратно горе