fbpx За нас - Кашон от harmonica

Този уеб сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете, можете да научите повече тук. Разбрах

Ние сме Кашон. Кашон от harmonica.

Това, което бихме могли да направим за Вас е много просто - можем лесно и бързо (до 24 часа) да доставим вкусните храни на harmonica до офис, дом, каравана или където и да сте. Даваме супер отстъпки за всички поръчки и всеки месец имаме специални предложения. 

Защо го правим?

Защото ни е грижа. Искаме да Ви подкрепим в стремежа Ви да живеете по-добре и да се храните с качествена храна. Храните на harmonica са създадени с внимание към качеството на суровините, а свидетелство за това е вкусът. За вкуса не можем да Ви разкажем, трябва да опитате сами. Това, за което можем да Ви разкажем е как създаваме продуктите. Създаваме ги с грижа за здравето на хората, животните и планетата. Не използваме синтетични препарати, които вредят на живите организми и замърсяват почвата, водата и въздуха. С работата ни се стремим да намираме най-добрите решения на екологични проблеми и да предлагаме храна без компромис с качеството. 

  • Имаме и специално предложение. Регистрирайте се и ще получите:
  •  - до 15% персонална отстъпка от всички продукти,
  •  - специални оферти всеки месец с още по-големи отстъпки,
  •  - доставка за София в същия ден ако поръчате до 10 ч. сутринта,
  •  - ненадминато качество.

 

За нас е радост, че можем да правим това, което правим и че все повече хора ни се доверяват.

Очакваме ви!

 

Подарък, който всички харесват - български, отговорен и супер вкусен Кашон от Хармоника

Подарете изключително удоволствие с нашите български, отговорни и невероятно вкусни Кашони от Хармоника!

Търсите перфектния подарък, който да зарадва всеки? Имаме точно това, от което се нуждаете - Подарък Кашон от Хармоника! Ние ще го доставим до получателя, като гарантираме качество, отговорност, супер вкус и истински български продукти.

Започнете, като попълните ваучер за подарък, а ние ще се погрижим за останалото.

ПОДАРЕТЕ ВАУЧЕР

Как да използвате ваучер за Хармоника Кашон?

Ваучер за Хармоника Кашон

С ваучера подарявате избрана от вас сума, която получателят може да използва за пазаруване на нашия сайт kashonharmonica.bg. Процесът е лесен - попълнете данните на получателя, и той ще получи код, който може да използва в рамките на 3 месеца.

За да попълните ваучера, регистрирайте се на нашия сайт. След това, въведете данните на получателя във формата за подарък, напишете лично съобщение, изберете стойността на ваучера, платете, и получателят ще го получи по имейл от ваше име.

 

ПОДАРЕТЕ ВАУЧЕР

Освен това, предлагаме допълнителна 10% отстъпка при следваща поръчка за всеки, който получи Кашон от Хармоника като подарък. Изпращаме код за отстъпката по имейл.

Отзиви от нашите доволни клиенти

"Невероятни продукти, бърза и коректна доставка, отлично обслужване!" - Ралица Бояджиева-Цветанова

"Откакто открих Кашон от Хармоника, пазаруването за подаръци стана много по-лесно. Приятелите ми го обожават, всичко си изяждат." - Мария Иванова

"Получих Кашон от Хармоника като подарък и бях супер доволен от разнообразието и качеството на продуктите. Сега редовно ги подарявам на близки." - Иван Георгиев

"Не живея в България, но благодарение на Кашон от Хармоника, успях да зарадвам майка ми с прекрасен подарък за рождения й ден. Тя беше толкова доволна от продуктите, че накрая и аз реших да си поръчам един до тук, където живея. За жалост отказаха да ми изпратят боза, за да не се развали." - Стефани Стоянова

"Подарих Кашон от Хармоника на колега и той беше изключително благодарен за този оригинален и вкусен подарък. Оттогава, всички в офиса се възползват от тази страхотна идея за подарък!" - Петър Димитров

"Кашон от Хармоника беше спасение за мен по време на празниците. Изпращах го на роднини и приятели и получих само положителни отзиви. Препоръчвам ги на всеки, който иска да направи специален подарък без да губи време да обикаля по магазините и да разнася подаръци." - Виолета Николова

Общи условия

Общи условия

1. Общи условия 

Общите условия на уебсайта kashonharmonica.bg и настоящите Общи условия важат за Ваучер-подарък от Био България ООД, закупен в онлайн магазин на Био България ООД с уеб адрес www.kashonharmonica.bg. При покупката на Ваучер-подарък от Био България ООД, вие приемате Общите условия на сайта и настоящите Общи условия. Био България ООД си запазва правото да тълкува, променя или прекратява Общите условия без предизвестие. Актуализираните Общи условия винаги ще бъдат публикувани на kashonharmonica.bg

2. Използване

Ваучер-подарък от Био България ООД може да се използва само веднъж в онлайн магазина на Био България ООД с уеб адрес www.kashonharmonica.bg. Можете да използвате Ваучер-подарък от Био България ООД, за да платите пълната или частичната стойност на избрания(те) от вас продукт(и). Ако стойността на покупката онлайн надвишава стойността на Ваучера-подарък от Био България ООД, можете да използвате допълнителен метод на доплащане, за да завършите покупката. Ако стойността е по-ниска от подаръчния ваучер, не можете да получите разликата като сума в брой или по банков път. Не можете да използвате остатъчната сума за друга покупка от Био България ООД, в рамките на подадения срок на валидност на ваучера. 

3. Валидност

Ваучер-подарък от Био България ООД е валиден за срок от 3 месеца от датата си на издаване. При изтичане на срока на валидност, Ваучер-подарък от Био България ООД не може да се използва за покупка, повторно активиране или връщане на неизползвания остатък. 

Подаръчните ваучери са валидни за употреба само от своя получател, чието име трябва да е въведено във ваучера. 

4. Връщане на стока

Ако искате да върнете Ваучер-подарък от Био България ООД, моля, свържете се с нас на имейл: kashon@harmonica.bg

5. Ограничена отговорност

Био България ООД не носи отговорност за Ваучер-подарък от Био България ООД след тяхното активиране, които впоследствие биват изгубени, откраднати, деактивирани или повредени.

6. Политика за поверителност

Био България ООД действа като страна, която носи отговорност за всички предоставени от вас лични данни на Био България ООД. Био България ООД има политика за поверителност, в която е указан начина за обработка и защита на личните ви данни. Пълна информация за нашата Политика за поверителност можете да откриете тук.

7. Информация за компанията

БИО БЪЛГАРИЯ ООД 

Седалище: бул. Никола Петков, 55 - А

София 1000, България

БУЛСТАТ: 131093046

Не е просто доставка на храна.

Супер качествена и вкусна храна от биологично земеделие. За цялото семейство.

Пестиш време и пари. Всеки месец нови промоции и отстъпки.

Пазарувайки помагаш. Всеки месец избираме различна кауза, която да подкрепим заедно.

Ексклузивни предложения и сезонни продукти.

Лесно и удобно седмично пазаруване, еднократно или с абонамент.

Обратно горе
Кашон подарък